keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Kohti vuotta 2009

Kirjastossamme aloitetaan ensi vuoden toiminnan suunnittelu lähiaikoina. Nyt olisi teillä, hyvät asiakkaat, hyvä tilaisuus kertoa, mitä haluatte Seinäjoen kirjastolta vuonna 2009. Onko teillä mielessänne joku kotimainen kirjailija, jonka ehdottomasti haluatte esiintyvän kirjastossamme ensi vuonna? Entä toivotteko jotain muuta kirjallisuuteen tai kirjastoa sivuavaan aiheeseen liittyvää luentoa? Onko teillä tiedossanne nukketeatteriesitys, satutunnin pitäjä tms. jonka haluaisitte nähdä kirjaston lastenosastolla? Kirjailija, jota toivotte kouluvierailulle? Jotain muuta kirjaston toimintaan liittyvää toivetta tai ideaa?

Kommentoikaa rohkeasti, nyt on mahdollisuus vaikuttaa! Paitsi täällä blogissa, palautetta voi antaa kirjallisesti myös Seinäjoen pääkirjastossa ja Peräseinäjoen kirjastossa. Ihan kaikkia toiveita emme varmasti pysty toteuttamaan, mutta lupaamme ainakin yrittää myös kuuta taivaalta.

Mervi Heikkilä

kirjastotoimenjohtaja

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Don Rosa tai Juba.

Anonyymi kirjoitti...

Hannele Huovi olisi upea nähdä -ja kuulla! Yhteistyössä koulutoimen kanssa: kirjailija kiertueelle kouluihin ja vieraaksi kirjastoon.

Myös Esko-Pekka Tiitinen olisi mielenkiintoinen ja ajankohtainen vieras.

Malli45 kirjoitti...

Voisiko omilla sivuilla näkyä kaikki vuoden aikana lainaamani kirjat?
Siitä olisi hyötyä muistamattomalle mummalle, kun kertoo toiselle hyvästä kirjasta eikä muista, mikä se oli. Tai kässäblogissa pitäisi kertoa, mistä kirjasta ohje tai vinkki on saatu.

Seinäjoen kaupunginkirjasto kirjoitti...

Valitettavasti tietosuojasyistä ja tietojen suuren määrän vuoksi kirjasto ei voi pitää yllä luetteloa asiakkaiden lainoista. Siihen on kuitenkin onneksi toisenlainen tekninen ratkaisu ja palvelu nimeltä IntroAktiivi.

Seinäjoen kirjaston Seitti-verkkopalvelussa on IntroAktiivi-lisäominaisuus, jossa asiakas voi itse perustaa omia virtuaalisia kirjahyllyjä. Näihin kirjahyllyihin voi tallentaa teosten tietoja omin kommentein, esim. tietyllä sivulla oleva hyvä neuleohje. Hyllyjä voi olla useita ja ne voi nimetä haluamallaan tavalla. Teosten tiedot haetaan Seitti-verkkopalvelun Haku-toiminnolla ja lisätään omaan virtuaaliseen kirjahyllyyn.

IntroAktiivin käyttöoikeuden saa käymällä kirjastossa ja pyytämällä henkilökuntaa lisäämään IntroAktiivin omalle kirjastokortille.

Lisätietoa IntroAktiivista löytyy kirjaston www-sivulta http://www.seinajoki.fi/kirjasto/introaktiivi.html