perjantai 29. marraskuuta 2013

Kirjaston joulukalenteri aukeaa 2.12.

Tänä vuonna Seinäjoen kirjaston joulukalenterissa seikkailee lastenosasto Piilomaan pieni aasi. Aasi on saanut kierrellä eri kirjastoissa ja tutustua niiden tarjoamiin palveluihin ja arvuuttelee nyt asiakkailta, missä se on käynyt tai mitä se on tehnyt. Kysymyksiin voi vastata sähköpostilla osoitteeseen hanna.kotila(at)seinajoki.fi tai kirjautumalla Facebookiin ja lähettämällä viestin kirjaston sivun kautta (ei siis kirjoittamalla vastausta seinälle vaan painamalla viesti-painiketta kansikuvan alta).


Joulukalenterin luukut aukeavat aamulla kahdeksalta, ja vastausaikaa on seuraavaan aamuun kello seitsemään asti. Vastanneiden kesken arvotaan joka päivä pieni yllätyspalkinto. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, ja palkinnon voi noutaa pääkirjaston asiakaspalvelusta tai niin sovittaessa jostain muusta Seinäjoen kaupunginkirjaston toimipisteestä.
Jotta pieni aasi ei rasittuisi matkailusta ja poseeraamisesta liikaa, on tämän vuoden joulukalenterissa luukkuja vain 12. Ne aukeavat 2.–4.12., 9.–12.12. ja 16.–20.12.

Tervetuloa osallistumaan ja mukavaa joulunodotusaikaa kaikille asiakkaillemme!
 
 

Ei kommentteja: