torstai 5. joulukuuta 2013

Aasi joutui palautetuksi

Edellisessä joulukalenterin luukussa pieni aasi oli hypähtänyt pääkirjaston palautusautomaatin hihnalle ja joutui palautetuksi. Se ei haittaa, koska automaatin kautta aasi päätyi juuri oikeaan laatikkoon, jossa se pääsee seuraavaan kohteeseensa. Kun palautusautomaattiin palauttaa kirjan, kone tutkii siinä olevasta tarrasta, mihin kirja on menossa. Kirjastoautojen ja lähikirjastojen kirjoille on kaikille omat kärrynsä. Varatut kirjat tupsahtavat omaan kärryynsä, aikuisten tietokirjat omaansa, jne. Kärry tyhjätään ja kirjaston väki vie palautuneet kirjat oikeisiin paikkoihin.

Missä kirjastossa aasi on nyt käymässä?Kysymykseen voi vastata sähköpostilla osoitteeseen hanna.kotila(at)seinajoki.fi tai kirjautumalla Facebookiin ja lähettämällä viestin kirjaston sivun kautta (ei siis kirjoittamalla vastausta seinälle vaan painamalla viesti-painiketta kansikuvan alta). Vastausaikaa on tiistaihin 10.12. aamuun klo seitsemään asti. Silloin aukeaa myös seuraava luukku.


Vastanneiden kesken arvotaan pieni yllätyspalkinto. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, ja palkinnon voi noutaa pääkirjaston asiakaspalvelusta tai niin sovittaessa jostain muusta Seinäjoen kaupunginkirjaston toimipisteestä.

Ei kommentteja: