keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Joulukalenterissa seikkailevat Armas ja Alvari

Aasikaverukset Armas ja Alvari asustavat pääkirjaston Piilomaassa. Molemmat tykkäävät kovasti reissata ja ovat päässeetkin näkemään monenlaisia paikkoja kirjastolaisten mukana. Tämän vuoden joulukalenterissa aasit arvuuttelevatkin teiltä missä kaikkialla he ovat käyneet.

Jokaisessa luukussa on kuva ja kuvaan liittyvä kysymys johon vastaamalla osallistuu kirjapalkintojen arvontaan. Vastauksia voi lähettää jouluaattoon asti. Luukut ovat esillä myös pääkirjaston ilmoitustaululla ja arvontaan voi osallistua palauttamalla arvontalipun asiakaspalvelutiskillä olevaan laatikkoon.


 
 
Pääkirjaston Piilomaasta voi myös lainata lapsille kotiin ekologisen, ilmaisen ja tunnelmallisen joulukalenterin.

Joulukalenterikassiin on kerätty 24 päivälle jokin yllätys. Yllätys voi olla kuvakirja, tietokirja tai vaikka levyllinen mukavaa musiikkia. Jokaiselle kassille on annettu nimi, joka liittyy kassin teemaan. Joulukuun 1. päivästä alkaen kassista valitaan yksi yllätys päivässä. Mikä parasta, joulun jälkeen ei tarvitse miettiä tyhjän joulukalenterin hävittämistä. Riittää kun palauttaa kassin ja kirjat kirjastoon! Kirjastossa voi myös itse kasata oman joulukalenterin etsimällä 24 mukavaa kuvakirjaa, äänikirjaa, cd-levyä, runokirjaa...

1 kommentti:

Lilli kirjoitti...

Ihana idea tuo joulukalenteri kassi!

-Hanna-